Luchtvaart is van en voor iedereen

Wees welkom in onze wereld

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakten zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten met 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.

"De feiten"

  • 48 landen
  • 5 continenten
  • 315 luchthavens
  • 133 warehouses
  • 65.000 medewerkers

VEILIG, EFFICIËNT EN SERVICEGERICHT.

WIJ BIEDEN ONZE KLANTEN EEN VOLLEDIG ASSORTIMENT LUCHTVAARTDIENSTEN.

Onze medewerkers zijn verantwoordelijk voor passagiersdiensten als inchecken, paspoort controle, verloren en gevonden voorwerpen en lounge diensten of in logistieke rollen zoals bagageafhandeling, platform afhandeling, de-icing, luchtvracht, warehousing of tanken.

HIER DOEN WE HET VOOR

ELKE DAG. WERELDWIJD.

ONZE VISIE
WE PROBEREN ELKE DAG DE BESTE EN MEEST BETROUWBARE PARTNER IN DE LUCHTVAARTINDUSTRIE TE ZIJN
ONZE MISSIE

OM DE LUCHTVAARTINDUSTRIE MET INNOVATIEVE OPLOSSINGEN EN SUPERIEURE SERVICE CONSEQUENTE KWALITEIT TE BIEDEN OVER DE HELE WERELD.

"SWISSPORT IS A DIVERSE AND DYNAMIC ORGANISATION AND I AM IMMENSELY PROUD TO BE ITS CEO"

ERIC BORN
GROUP PRESIDENT & CEO

Historie

Waar het allemaal begon

Zwitserland, 1996. Swissport wordt opgericht en is actief op de luchthavens Zurich, Basel en Geneve. Hierna gaat het snel. In het jaar 2000 zijn we actief in 25 landen en 130 luchthavens. In de jaren daarna blijven we onze dienstverlening uitbreiden en verbeteren. Dit resulteert in strategische samenwerkingen met onder andere Lufthansa, KLM en United Airlines. En vandaag de dag zijn we de grootste luchtvaartgrondafhandelaar wereldwijd.

SWISSPORT ACADEMY

Your flight to the future

Wij investeren graag in onze toekomstige medewerkers door het samenwerken met gelijkstemde partners zoals het MBO-College Airport. Wij bieden leerlingen de kans om kennis te maken met hun toekomstige baan en werkomgeving. Door deze samenwerking worden onze kernwaarden, de 3 P’s, nog succesvoller. People, Professionalisme & Partnership. Tevens geven wij onze huidige medewerkers de kans om zich te blijven ontwikkelen door het aanbieden van interne opleidingen. Dit alles komt samen in de Swissport Academy. The way we work!
Swissport Academy

KLAAR OM JE AAN TE SLUITEN?

BEKIJK ONZE ACTUELE VACATURES

BEKIJK ALLE VACATURES