Kom jij ook naar ons Hiring Event?

Ontdek de mogelijkheden om te werken in de logistiek op en rondom Schiphol!

Kom naar ons Hiring Event en loop naar buiten met een nieuwe baan!

Op zaterdag 24 september organiseert Swissport van 11:00 tot 14:00 uur een open hiring event zodat jij op een laagdrempelige manier kennis kan maken met de marktleider van de grondafhandeling op Schiphol. Op het hoofdkantoor van Swissport in Hoofddorp word je ontvangen door onze managers en recruiters! Samen gaan jullie kijken welke functie het beste bij jou past! Of je nou op zoek bent naar een baan op het platform, in het warehouse of op het kantoor, er is plek voor iedereen! Na een positief gesprek is er de mogelijkheid om naar buiten te lopen met een nieuwe baan!

We hebben verschillende informatie stands staan om meer te vertellen over de verschillende functies bij Swissport. We bieden direct een contract aan en zorgen er voor dat de Schipholpas wordt aangevraagd om achter de douane te mogen werken. Daarom is het belangrijk dat je de volgende documenten meeneemt: paspoort, bankpas en eventueel paspoort van je partner.

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan binnen de logistiek op Schiphol? Kom dan langs voor een bak koffie en vind jouw droombaan! Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Meld je hier aan!

LUCHTVAART & LOGISTIEK

De harde werkers achter de schermen!

Via de luchthaven worden niet alleen passagiers van en naar hun bestemming gebracht. Ook goederen vanuit de hele wereld worden hier geïmporteerd en geëxporteerd. Koffers van A naar B, ervoor zorgen dat het vliegtuig klaar is voor vertrek, het platform veilig houden; Allemaal onmisbare werkzaamheden die door onze helden achter de schermen worden uitgevoerd. Wil jij deel uitmaken van deze indrukwekkende wereld? Kom naar het hiring event en bekijk onze mogelijkheden in de luchtvracht en logistiek.Binnen de luchtvaart logistiek zijn er tal van mogelijkheden om jouw steentje bij te dragen aan een soepele dagelijkse gang van zaken op Schiphol. Of je nu in de bagagekelder staat, op het platform of het kantoor; jouw inspanningen zijn onmisbaar!

Bij Swissport kan je onder andere gaan werken als:

Ground Handling


Cargo Let er wel op dat je in het bezit moet zijn van een rijbewijs en minimaal 8 jaar binnen de Europese Unie woont (dit in verband met de Schipholpas om te mogen werken achter de douane)

Meld je hier aan!

Ben jij een logistieke topper?

Hier zijn wij naar op zoek!

Wij vinden het volgende belangrijk:

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent een echte teamplayer en hebt al wat werkervaring in de logistiek
 • Bereidheid tot werken in wisselende diensten
 • De luchtvaart en logistiek zijn voor jou de ideale combinatie!
Meld je hier aan!

Waarom werken in de luchtvaart logistiek?

Je komt te werken op een unieke werkplek met veel uitdagingen! Daarnaast kan je rekenen op:

 • Een organisatie waar we trots op zijn en een leuk team!
 • Verschillende mogelijkheden: platform, loods of op het kantoor! 
 • Een veelzijdige functie met veel verschillende culturen om je heen
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Deelname aan onze pensioenregeling
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten
 • Een salaris vanaf €11,65 per uur, wat met toeslagen kan oplopen tot €17,42!

Let er wel op dat je minimaal 8 jaar binnen de Europese Unie hebt gewoond (dit in verband met de luchthavenpas om achter de douane te mogen werken)


Meld je hier aan!

WERKEN in de luchtvaart logistiek iets voor jou?

WIJ VERWELKOMEN JE GRAAG op het hiring event!

Datum: Zaterdag 24 september 2022 | Tijd: 11:00 tot 14:00 uur (vrije inloop)| Locatie: Hoeksteen, 70, 2132 MS, Hoofddorp | Parkeren: gratis bij de locatie | Vragen: ams.werken@swissport.com 
Meld je hier aan!

Vacatures

Bekijk de actuele mogelijkheden

En solliciteer vandaag nog!
Bekijk alle vacatures