Kom jij ook naar ons Hospitality Hiring Event?

Ga werken als Lounge Service Agent in de (VIP) Lounges op Eindhoven Airport

Kom naar ons Hospitality Hiring Event en loop naar buiten met een contract op zak!

Op zaterdag 20 augustus om 12:45 uur  organiseert Swissport een open hiring event. Dit is je kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de functie van Lounge Service Agent in een van onze (VIP) lounges op Eindhoven Airport. In de vergaderzaal van de La Place op Eindhoven Airport word je ontvangen door onze recruiters en samen gaan jullie kijken of de functie en werkomgeving bij jou past!

Of je nou op zoek bent naar een fulltime, parttime of bijbaan, er is plek voor iedereen! Na een positief gesprek is er de mogelijkheid om naar buiten te lopen met een contract! We hebben verschillende medewerkers klaar staan om meer te vertellen over de werkzaamheden bij Swissport. We bieden direct een contract aan en zorgen ervoor dat de Luchthavenpas wordt aangevraagd om achter de douane te mogen werken. Daarom is het belangrijk dat je de volgende documenten meeneemt: paspoort, bankpas en eventueel paspoort van je partner.

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan binnen de hospitality op Eindhoven? Kom dan langs voor een bak koffie en vind jouw droombaan! Lees snel verder voor de mogelijkheden.
Meld je hier aan!

LUCHTVAART & HOSPITALITY

Kom werken in één van de VIP-lounges op Eindhoven Airport!

Als Lounge Service Agent zorg jij ervoor dat alle gasten vriendelijk worden verwelkomd in de lounges op Eindhoven Airport. Onze gasten bestaan voornamelijk uit passagiers, en klanten. Ze kunnen dan in een rustige, mooi ingerichte locatie op hun vlucht wachten waarbij men een drankje en een hapje naar eigen behoefte kan nuttigen. Naast het verwelkomen van gasten, help je hen ook met vluchtinformatie en ben je werkzaam in de keuken (voedselvoorbereiding, afwas en schoonmaak). Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een uitstekende dienstverlening waarbij gestreefd wordt naar een optimale servicebeleving van onze gasten.
Meld je hier aan!

Ben jij een gastvrijheid-topper?

Hier zijn wij naar op zoek!

Wij zijn op zoek naar uitermate gastvrije dames en heren die het leuk vinden om te werken op een bijzondere plek! Daarnaast vinden wij het volgende belangrijk:

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent een echte teamplayer en je hebt een representatieve uitstraling
  • Bereidheid tot werken in wisselende diensten met afwisseling in horeca- en receptietaken, vroegste dienst begint 05:30 en kan eindigen om 23:30
  • De luchtvaart en hospitality zijn voor jou de ideale combinatie!
Meld je hier aan!

Waarom werken in de Lounges op Eindhoven Airport?

Je komt te werken op een unieke werkplek met veel uitdagingen! Daarnaast kan je rekenen op:

  • Een organisatie waar we trots op zijn en een leuk team!
  • Een veelzijdige functie met veel verschillende culturen om je heen
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Deelname aan onze pensioenregeling
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten
  • Een salaris van €11,65 per uur, wat met toeslagen kan oplopen tot €17,42!

Let er wel op dat je minimaal 8 jaar binnen de Europese Unie hebt gewoond (dit in verband met de luchthavenpas om achter de douane te mogen werken)


Meld je hier aan!

WERKEN ALS LOUNGE SERVICE AGENT

ZIEN WIJ JOU OP ONS HIRING EVENT? WIJ VERWELKOMEN JE GRAAG!

Datum: Zaterdag 20 augustus 2022 | Tijd: 12:45 uur | Locatie: Luchthavenweg 25-013, 5657 EA Eindhoven | Parkeren: gratis bij de locatie | Vragen: ams.werken@swissport.com 
Meld je hier aan!

Vacatures

Bekijk de actuele mogelijkheden

En solliciteer vandaag nog!
Bekijk alle vacatures