Werken in de logistiek

Een onmisbare schakel

Producten worden over de hele wereld vervoerd. Als luchtvrachtafhandelaar hebben wij de eer om deze vracht rechtstreeks op het platform te laden en te lossen. Klaar om de vliegtuigen juist de beladen en secuur te lossen?

"De loods"

De schakel tussen het land en de lucht. Goederen worden verzameld vanuit het Europese binnenland om uiteindelijk per vliegtuig naar een nieuwe, vaak intercontinentale bestemming te gaan. En andersom landen er volgeladen vliegtuigen met goederen die wij in Nederland en Europa nodig hebben. Nederland is één van de zogeheten mainports van Europa. Dit betekent dat wij 'Champions League' spelen als het gaat om logistiek. Zin in een potje?

2 teams

Import vs Export

Net als bij voetbal kennen wij ook hier 2 teams. Import en export. Aan de ene kant komen er vrachtwagens aan rijden met tal van export zendingen. Deze zendingen dienen opgebouwd te worden op zogenaamde vliegtuigplaten. Elke vliegtuigplaat is bestemd voor een bepaalde vlucht.
Aan de andere kant is zojuist een vliegtuig geland. Vol met vliegtuigplaten met tal van import zendingen. Terwijl team import het vliegtuig lost, staat team export klaar om het te beladen. Een klein verschil; iedereen wint of iedereen verliest. Niemand houdt van verliezen, toch? Welkom bij de wereldleider in luchtvrachtafhandeling.

Waarom werken in de logistiek

  • Omdat je wil winnen
  • Je direct bij ons in dienst komt
  • We voldoende uren bieden
  • En je een fantastische werkplek krijgt

Vacatures

Bekijk onze actuele mogelijkheden

En solliciteer vandaag nog!
Bekijk alle vacatures