• WELCOME ON BOARD

Vluchtvoorbereider/Editing

Direct solliciteren

VACATURE: Vluchtvoorbereider/Editing

Hospitality Schiphol MBO marktconform

Heb je nog vragen?

Michiel van Dijl

VLUCHTVOORBEREIDER

Als Vluchtvoorbereider (binnen de organisatie ook wel bekend als Editor) zorg jij voor de optimale ervaring voor vertrekkende, aankomende of doorgaande passagiers van verschillende vluchten. Je houdt je bezig met het accuraat verwerken van vluchtgegevens voor een vertrekkende vlucht. Ook ben je actief bezig met het verwerken van aanpassingen in het desbetreffende luchtvaartsysteem (Departure Control System) op basis van ontvangen informatie van de airlines en/of andere betrokken partijen. Daarnaast check je of er eventueel fouten zijn gemaakt in het systeem tijdens de check-in en hou je je bezig met interne en externe administratieve taken. Tenslotte heb je een systeemtechnisch ondersteunende rol indien een passage employee hulp nodig heeft bij een systematisch probleem. Je communiceert nauw met je collega’s, maar rapporteert ook aan de Supervisor Editing. Kortom, een afwisselende functie in een dynamische omgeving!

WIE ZOEKEN WIJ?
Als Vluchtvoorbereider ben je sterk in communicatie en deins je niet terug voor hectische situaties. Daarnaast vinden wij de onderstaande punten belangrijk:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands;
  • Eerder heb je ervaring opgedaan met verschillende check-in systemen;
  • Je beschikt over een hoge mate van stressbestendigheid, improvisatie- en analytisch vermogen;
  • Accuratesse en privacy omtrent vertrouwelijke informatie staat bij jou hoog in het vaandel en handelt hier ook naar;
  • Je bent een ster in relaties creëren en onderhouden met interne en externe partijen;
  • Ervaring met Microsoft Office is een pré.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Een hectische en verantwoordelijke baan op een plek waar geen dag hetzelfde is. Je komt direct op contract bij Swissport. Na het ontvangen van je Schipholpas ga je direct aan de slag. Je kan rekenen op een werkweek van 38 uur, full time De salarisindicatie ligt tussen de € 2719,- en de € 3996,- op basis van een 38 urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring. Verder kan je rekenen op 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling.

HEBBEN WIJ JOUW AANDACHT?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures