• WELCOME ON BOARD

TURNAROUND COÖRDINATOR

Direct solliciteren

VACATURE: TURNAROUND COÖRDINATOR

Airside Schiphol, Nederland MBO niveau-4 1.685 tot 1.930 euro per maand

Heb je nog vragen?

OVER SWISSPORT:
Swissport is een wereldwijde speler op het gebied van luchtvracht- en grondafhandeling diensten. Swissport kan je vinden op 280 luchthavens in 48 landen en op 5 continenten. Dagelijks werken er ruim 61.000 medewerkers voor 835 luchtvaartmaatschappijen. Ze behandelen luchtvracht en verzorgen de grondafhandeling van passagiersvliegtuigen, denk hierbij aan o.a. check-in, ticketbalie-services, de platform- en bagage afhandeling en Lost & Found afdeling voor zoekgeraakte bagage.

TURNAROUND COORDINATOR
Nadat je arriveert op Schiphol en door de douane bent gekomen, meld jij je in het platformkantoor bij de teamleider Load Control. Hier krijg je te horen bij welke gates jij die dag een “turnaround” gaat coördineren. Al snel hoor je dat er een vliegtuig gaat landen en meteen spring je in de auto om naar het platform te rijden. Bij het platform controleer jij meteen of alle betrokken partijen aanwezig zijn; fuel tanker, catering, schoonmaak, grondstewardessen etc. Zodra iedereen op zijn plek staat, geef jij het seintje aan de piloot en gate-medewerkers dat de turnaround kan beginnen. Tijdens dit proces blijf jij continue controleren of alles goed verloopt bij alle partijen; ondervind je ergens hinder of doet er zich een probleem voor? Dan meld je dit bij de teamleider Load Control en zorgen jullie samen voor een oplossing. Kortom, een hectische pitstop die een groot beroep doet op jouw communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid. Turnaround klaar? Op naar de volgende! Jij hangt als een helikopter boven het afhandelingsproces van het vliegtuig! Het is belangrijk dat jij contact houdt onderhoudt met bemanning, platformmedewerkers en gate-medewerkers. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor interne en externe klanten en zorg je voor de naleving van verschillende veiligheidsprocedures.

WIE ZOEKEN WIJ?
Als Turnaround Coördinator ben jij in staat om orde in de chaos te scheppen en de communicatie strak te houden. Daarnaast vinden wij het volgende belangrijk:

  • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Minimaal beschikbaar voor 22.8 uur per week, je werkt conform een rooster waar aan jij je moet committeren;
  • Inzetbaar van maandag tot zondag, ook op feestdagen;
  • Ervaring met het schakelen tussen het verschillende partijen is must;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
  • Affiniteit met luchtvaart en kennis in een soortgelijke functie is een pré.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Een hectische en verantwoordelijke baan op een bijzondere werkplek. Na het ontvangen van je Schipholpas ga je starten met een twee weken durende opleiding. Je kan rekenen op een werkweek van gemiddeld 22.8 uur per week (60%), maar houdt wel rekening met onregelmatigheid, avonden en weekenden (hier worden natuurlijk toeslagen over gerekend). De salarisindicatie ligt tussen de €1.900,- tot € 2.350,- op basis van een full time dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring. Verder kan je rekenen op 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures