• WELCOME ON BOARD

Turnaround Coordinator

Direct solliciteren

VACATURE: Turnaround Coordinator

Schiphol MBO marktconform

Heb je nog vragen?

Michiel van Dijl

Nadat je arriveert op Schiphol en door de douane bent gekomen, meld jij je in het platformkantoor bij de teamleider Load Control. Hier krijg je te horen bij welke gates jij die dag een “turnaround” gaat coördineren. Al snel hoor je dat er een vliegtuig gaat landen en meteen spring je in de auto om naar het platform te rijden. Bij het platform controleer jij meteen of alle betrokken partijen aanwezig zijn; fuel tanker, catering, schoonmaak, grondstewardessen etc. Zodra iedereen op zijn plek staat, geef jij het seintje aan de piloot en gate-medewerkers dat de turnaround kan beginnen. Tijdens dit proces blijf jij continue controleren of alles goed verloopt bij alle partijen; ondervind je ergens hinder of doet er zich een probleem voor? Dan meld je dit bij de teamleider Load Control en zorgen jullie samen voor een oplossing. Kortom, een hectische pitstop die een groot beroep doet op jouw communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid. Turnaround klaar? Op naar de volgende! Jij hangt als een helikopter boven het afhandelingsproces van het vliegtuig! Het is belangrijk dat jij contact houdt met bemanning, platformmedewerkers en gate-medewerkers. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor interne en externe klanten en zorg je voor de naleving van verschillende veiligheidsprocedures.

Wie zoeken wij?
Als Turnaround Coördinator ben jij in staat om orde in de chaos te scheppen en de communicatie strak te houden. Daarnaast vinden wij het volgende belangrijk:

  • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Minimaal beschikbaar voor 38 uur per week, je werkt volgens een rooster waar aan jij je het opgedragen rooster kan lopen;
  • Inzetbaar van maandag tot zondag, ook op feestdagen;
  • Ervaring met het schakelen tussen het verschillende partijen is must;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
  • Affiniteit met luchtvaart en kennis in een soortgelijke functie is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende functie waar geen dag het zelfde is. Na het ontvangen van je Schipholpas krijg jij bij ons een training en word je on the job ingewerkt. Je komt direct op contract bij Swissport zonder tussenpartijen. Houdt wel rekening met onregelmatigheid, avonden en weekenden (hier worden natuurlijk toeslagen over gerekend). De salarisindicatie ligt tussen de €2.090.84 en de €2.718,46 op basis van een full time dienstverband (38 uur), afhankelijk van kennis en ervaring. Verder kan je rekenen op 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Hebben we jouw aandacht?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures