• WELCOME ON BOARD

Supervisor Lounge

Direct solliciteren

VACATURE: Supervisor Lounge

Hospitality Schiphol marktconform

Wat je doet:

Als Supervisor ben jij verantwoordelijk voor een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening binnen de lounge en deel je naar eigen inzicht mee aan het uitvoeringsproces. Je zorgt ervoor dat het functioneren van jouw team optimaal is. Hierbij waarborg jij de professionele uitstraling van onze Business Lounges. Buiten het aansturen van medewerkers ben je de praktijkbegeleider voor de stagiaires en verzorg je de introductie en hun beoordeling. Tot slot voer je als leidinggevende ook functionerings-, beoordelings- en ziekteverzuim gesprekken met de medewerkers.

De supervisor van de Lounges houdt toezicht op een juiste uitvoering van de werkzaamheden en procedures tijdens zijn/haar shift (denk aan: HACCP, het schoonmaakbeleid, voorraden, toegangsbeleid etc). Voor een correcte facturatie naar onze afdeling Finance hou je ook toezicht op de juiste registratie van onze lounge gasten.

Wie zijn wij?

Swissport de grootste grondafhandelaar in de wereld. Ook op Schiphol zijn wij de grootste speler. Met zo’n 1.350 collega’s voeren wij diensten voor onze klanten uit. Onze klanten zijn vliegmaatschappijen, zoals bijvoorbeeld Turkish Airlines en Qatar Airways. Swissport levert bijvoorbeeld grondsteward(s)(essen) en ticketbalie medewerkers, maar ook platform- en bagagepersoneel. Vanwege ons brede aanbod aan diensten, hebben wij klanten in het hogere segment.

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Jij hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Jij hebt ervaring met leidinggeven in de horeca;
  • Jij beschikt over een goede beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal (B1 niveau);
  • Jij kan wisselende diensten tussen 05:30 uur en 22:30 draaien.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een veelzijdige en leidinggevende functie op Schiphol;
  • Een fulltime functie van 38 uur;
  • Een startsalaris vanaf €2.880, - excl. onregelmatigheidstoeslagen;


EN NU?
Wil jij op Schiphol werken en ben jij dienstverlenend ingesteld? Dan zoeken wij jou! Solliciteer dan via de sollicitatie button. Dan zien we elkaar snel bij het sollicitatiegesprek!

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures