• WELCOME ON BOARD

Stage Lounge Service Agent

Direct solliciteren

VACATURE: Stage Lounge Service Agent

Hospitality Schiphol, Netherlands MBO marktconform

Wat ga je doen:

Als Lounge Service Agent zorg jij ervoor dat alle gasten vriendelijk worden verwelkomd in een van onze Businessclass Lounges. Onze gasten bestaan voornamelijk uit passagiers van onze gecontracteerde luchtvaartmaatschappijen, maar kunnen ook van andere klanten, zoals van creditcardmaatschappijen en touroperators, afkomstig zijn. Ze kunnen dan in een mooi ingerichte locatie op hun vlucht wachten waarbij je een drankje en een hapje naar eigen behoefte kan pakken. Buiten het verwelkomen verstrek jij de gasten ook van vluchtinformatie en ben je werkzaam in de keuken (voedselvoorbereiding, afwas en schoonmaak) en doe je rondes door de lounges om gebruikte vaat op te halen. Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een uitstekende dienstverlening waarbij gestreefd wordt naar een optimale servicebeleving van onze gasten.

Wat vinden wij belangrijk:

  • Je volgt een een horeca/hospitality gerelateerde opleiding, of bent 2de jaars student Luchtvaartdienstverlening;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent een echte teamplayer en je hebt een representatieve uitstraling;
  • Kunnen en willen werken in wisseldiensten met afwisseling in horeca- en receptietaken, vroegste dienst begint 05:30 en kan eindigen om 23:30.

Wij bieden:

  • Een organisatie waar we trots op zijn;
  • Een stageplek waarbij je heel zelfstandig te werk mag gaan;
  • Unieke werkplek: Schiphol;
  • Stagevergoeding van € 390,- en reiskostenvergoeding;


Wat kun je van ons verwachten?
Een super leuke meewerkstage op de afdeling Ground handling. Je gaat in de functie van Lounge Service Agent alle ins en outs leren van het verlenen van service in een internationale omgeving. Je leert in deze stage zelfstandig werken binnen een groot team. Nadat je onze inital training hebt gevolgd en bent ingewerkt ga je zelfstandig aan het werk maar je bent nooit alleen. Er staat een team van professionals voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. Je krijgt alle tools aangereikt om zoveel mogelijk uit je stage te halen en na afloop kijken we altijd naar de mogelijkheden om je binnen het Swissport team te houden.

Hebben we jouw aandacht?
Solliciteer dan via de sollicitatie button, en dan zien we elkaar misschien snel bij het sollicitatiegesprek!

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures