• WELCOME ON BOARD

OPERATOR AIRSIDE

Direct solliciteren

VACATURE: OPERATOR AIRSIDE

Noord-Holland MBO 1.685 tot 1.930 euro per maand

Heb je nog vragen?

OPERATOR AIRSIDE 
Op het platform onder de vliegtuigen is het vaak een drukte van jewelste; er zijn verrijdbare trappen, loopbanden, liften en nog veel meer. Deze apparaten moeten natuurlijk bediend worden en dat wordt gedaan door de operators. Als operator zorg je ervoor dat het materiaal op de juiste manier wordt gebruikt en houdt je rekening met alle veiligheidsvoorschriften die daarbij komen kijken. Daarnaast help je met het laden en lossen van vracht en rapporteer je aan de voorman op het platform. Samen met alle andere collega’s zorg je voor een snelle en efficiënte afhandeling.

WIE ZOEKEN WIJ?
Als operator vind jij het leuk om technisch bezig te zijn en met grote mechanische apparaten te werken, daarbij vind je het niet erg dat je buiten werkt; in weer en wint. Het volgende vinden wij ook belangrijk:

  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO-diploma;
  • Je bent in het bezit van een auto- en/of scooterrijbewijs(harde eis);
  • Communicatief sterk, met zowel mondeling- als schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Stressbestendig en flexibel en zelfstandig;
  • Een teamplayer;
  • Ons onregelmatige rooster (dag-, nacht- en weekenddiensten) kun jij combineren met jouw andere activiteiten.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Een hectische en verantwoordelijke baan op een bijzondere werkplek. Na het ontvangen van je Schipholpas wordt je goed ingewerkt. Je komt direct op contract bij Swissport zonder tussenpartijen. Het betreft een functie voor 30 tot 38 uur maar houdt wel rekening met onregelmatigheid, avonden en weekenden (hier worden natuurlijk toeslagen over gerekend). De salarisindicatie ligt tussen de €1.684,22 t/m €1.933,94 op basis van een full time dienstverband (38 uur), afhankelijk van kennis en ervaring. Verder kan je rekenen op 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling.

HEBBEN WIJ JOUW AANDACHT?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures