• WELCOME ON BOARD

Meewerkstage IT

Direct solliciteren

VACATURE: Meewerkstage IT

Schiphol, Netherlands MBO marktconform

Heb je nog vragen?

De functie: IT medewerker
Begrijp jij hoe je nieuwe IT-technieken het beste kunt inzetten om onze Swissport collega’s nog beter te helpen en onze bedrijfsvoering te optimaliseren? En wil je dit doen in een omgeving die nooit stil staat? Dan is Swissport Amsterdam op zoek naar jou! Swissport is een afhandelaar op de luchthaven Schiphol. Wij handelen zowel passagiers als vracht af en zijn gevestigd op Schiphol Centrum, Schiphol Rijk en in Hoofddorp. Dit maakt jouw werkomgeving dynamisch en veelzijdig. Je zult je absoluut geen moment vervelen!

Wie zoeken wij?
Als stagiair IT ga jij leren hoe het is om te werken in een omgeving die nooit stil staat. Geen enkele dag is hetzelfde en je wordt enorm uitgedaagd om sneller dan snel te schakelen. Daarnaast vinden wij het volgende belangrijk:

  • Je volgt een MBO/HBO opleiding op het gebied van ICT/IT ;
  • Je bent van nature service gericht en weet je professioneel op te stellen;
  • Communicatief goed onderlegd in zowel Nederlands als Engels;
  • Je bent pro actief en hebt coördinerende capaciteiten;
  • Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie;
  • Stageduur: minimaal 5 maanden.

Wat kun je van ons verwachten?
Een super uitdagende meewerkstage! Tijdens je stage ga je operationeel meedraaien in de dagelijkse IT field services organisatie. Je bent hier continue bezig met het ondersteunen van alle Swissport eindgebruikers. Jij creëert een optimale (IT) omgeving. Je richt werkplekken in en ondersteunt bij storingen. Daarnaast ga jij ervoor zorgen dat de processen worden ge-update, uitgebreid en verbeterd. Gedurende je stageperiode ga je op verschillende locaties werken en leer je Schiphol achter de schermen kennen. Je krijgt alle tools aangereikt om zoveel mogelijk uit je stage te halen en je wordt aangemoedigd om mee te denken over manieren om efficient en veilig te blijven werken.

Hebben we jouw aandacht?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures