• WELCOME ON BOARD

Meewerkstage AdminSup

Direct solliciteren

VACATURE: Meewerkstage AdminSup

Schiphol, Netherlands 0
Swissport is wereldspeler in luchtvrachtafhandeling en grondafhandelingsdiensten. Op Schiphol verzorgt Swissport (een deel van) deze diensten voor een groot aantal vliegtuigmaatschappijen.
Vanuit de afdeling Airside AdminSup worden de verschillende operationele afdelingen gefaciliteerd voor wat betreft de aanlevering van de benodigde equipment en vlucht administratie.
Als AdminSup speel jij een centrale rol in de operatie van de grondafhandeling van Swissport Amsterdam. Jij plant al het materiaal zo efficiënt mogelijk in zodat alle medewerkers het juiste materiaal op de juiste plek hebben en je zorgt er voor dat alle vlucht-gerelateerde administratie op orde is. Dat wil zeggen, LIRs, LDMs, CPMs, NOTOCs en meer. Zeggen deze termen jou nog niets, dan zorgen wij ervoor dat je hierin wordt opgeleid. Ook ben jij de schakel tussen onze afdeling Operations Control Center (OCC) en onze operationele medewerkers. Je hebt dagelijkse belmomenten over de planning. Duidelijke communicatie is hierin Key! Ga jij deze uitdaging aan en word jij straks een van de vele schouders die de operatie dragen?

Wie zoeken wij?
- Je volgt op dit moment een HBO-opleiding in de richting Aviations of Logistiek;
- Je bent op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke stage van minimaal 6 maanden;
- Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
- Je bent stressbestendig en hebt coördinerende capaciteiten;
- Je kunt Schiphol op ieder uur van de dag en nacht zelfstandig bereiken.

Wat vinden wij nog meer belangrijk?
- Zelfstandigheid;
- Proactiviteit;
- Goed overzicht kunnen houden;
- Nauwkeurig kunnen werken;
- De boodschap duidelijk kunnen overbrengen;
- Schiphol ervaring is zeker een pre!

Wat kun je van ons verwachten?
Een superleuke en uitdagende meewerkstage op de afdeling Airside. Je gaat in de functie van AdminSup de ins en outs leren van het afhandelingsproces van een passagiersvliegtuig op het gebied van equipment planning. Jij monitort het proces en bent medeverantwoordelijk voor het op tijd en veilig laten vertrekken van onze vluchten. Je leert in deze stage zelfstandig werken binnen een groot team. Je gaat na het inwerktraject zelfstandig aan het werk maar je bent nooit alleen. Er staat een team van professionals voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. Je krijgt alle tools aangereikt om zoveel mogelijk uit je stage te halen en na afloop kijken we altijd naar de mogelijkheden om je binnen het Swissport team te houden.

Hebben we jouw aandacht?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer via de sollicitatiebutton.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures