• WELCOME ON BOARD

Manager Passenger Services

Direct solliciteren

VACATURE: Manager Passenger Services

Hospitality Hoofddorp WO - +
Swissport is op zoek naar een afdelingsmanager Passenger Services. Ben jij de perfecte kandidaat?

Heb je nog vragen?

VACATURE: MANAGER PASSENGER SERVICES

Als Manager Passenger Services ben je verantwoordelijk voor de afdeling passage van Swissport. Je bent in staat om jouw teamleiders, supervisors en medewerkers te coach naar betere prestaties. Dit alles met maar één doel: airlines en passagiers tevreden stellen en houden. Dit alles bereik je door het op een effectieve en efficiënte wijze leiding te geven. Je houdt je bezig met het implementeren van het (lange termijn) beleid van Swissport. Daarnaast stel je doelen, begeleid je veranderprocessen en zorg je ervoor dat gewenste resultaten worden behaald. Je bent verantwoordelijk voor een optimale planning en organisatie van de opleidingen en een optimale communicatie met luchtvaartmaatschappijen, medewerkers en luchthaven. Om ongewenste ontwikkelingen te voorkomen evalueer je het veiligheidsniveau binnen het verantwoordelijke taakgebied. Tevens creëer je draagvlak binnen de afdeling zodat het gestelde beleid en eventuele wijzigingen operationeel worden door- en uitgevoerd. Tenslotte ben je actief bezig met het uitzetten en bewaken van grote beleidslijnen.

WIE ZOEKEN WIJ?

Als Manager draag je zorg voor je team en zet je personeel met de geschikte kwalificaties op de juiste manier in. Daarnaast is het volgende belangrijk:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met commercie;
 • Tenminste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol als leidinggevende (bij voorkeur in de luchtvaart/afhandeling);
 • Communicatief sterk, met zowel mondelinge als schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met het opmaken van rapportages;
 • Je beschikt over een hoge mate van stressbestendigheid, flexibiliteit en besluitvaardigheid.

WAT KAN JIJ VERWACHTEN?

Jij krijgt de verantwoordelijkheid om zelfstandig je afdeling te optimaliseren binnen de dynamische wereld van Schiphol. Dit is dan ook een veelzijdige management functie. Je ontvangt het salaris dat bij deze rol en jouw ervaring past. De functie betreft 40 uur per week, waarbij je gebruik kan maken van 25 vakantiedagen. Uiteraard is het pensioen uitstekend geregeld: namelijk premievrij!

HEBBEN WE JOUW AANDACHT?

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

   WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

   SWISSPORT ACADEMY
   Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
   PRIMA SALARIS
   Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
   VOORDELIG REIZEN
   Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
   GOEDE REISKOSTEN REGELING
   Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
   MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

   LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

   ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

   Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
   LEER MEER OVER SWISSPORT