• WELCOME ON BOARD

Manager Passenger Services

Direct solliciteren

VACATURE: Manager Passenger Services

Hospitality Hoofddorp WO - +
Swissport is op zoek naar een afdelingsmanager Passenger Services. Ben jij de perfecte kandidaat?

Heb je nog vragen?

VACATURE: MANAGER PASSENGER SERVICES

Als Manager Passenger Services ben je operationeel verantwoordelijk voor de afdeling passage van Swissport. Je zorgt voor een gemotiveerd team en bent in staat om jouw teamleaders, supervisors en medewerkers te coachen naar betere prestaties, allemaal met maar één doel: airlines en passagiers tevreden stellen en houden. Dit alles bereik je door het op een effectieve en efficiënte wijze leiding te geven, waarbij een helder en consequent beleid wordt gevoerd om de ondernemingsdoestellingen te kunnen realiseren.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als manager van de afdeling passage ben jij mede verantwoordelijk voor het initiëren en implementeren van het lange termijn beleid van Swissport Amsterdam. Je stelt doelen, begeleid veranderprocessen en je zorgt ervoor dat het gewenste resultaat behaald wordt.
Dit doe je natuurlijk niet alleen. Als Manager draag je zorg voor je team en is het onder andere jouw verantwoordelijkheid dat personeel met de juiste kwalificaties op de juiste manier wordt ingezet. Als vanzelfsprekend hou je bij deze, en je andere taken rekening met de gestelde budgetten en kaders. 

Daarnaast valt onder jouw verantwoordelijkheid:

 • het zorgdragen voor een optimale planning en organisatie van de opleidingen;
 • het zorgdragen voor een optimale communicatie met luchvaartmaatschappijen, medewerkers en de luchthaven;
 • het evalueren van het veiligheidsniveau binnen het verantwoordelijke taakgebied met als resultaat ongewenste ontwikkelingen te voorkomen;
 • het creëren van draagvlak binnen de afdeling zodat het gestelde beleid en eventuele wijzigingen operationeel worden door- en uitgevoerd;
 • het als afdelingsmanager uitzetten en bewaken van grote beleidslijnen waarbij je indien nodig direct ingrijpt.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij komen graag in contact met een manager die oog heeft voor zijn/haar team. Echter zijn commerciële skills ook belangrijk in deze functie. 
In de basis is het belangrijk dat jij weet hoe je mensen moet laten groeien. Jij kunt hierbij gebruik maken van je leidinggevende en organisatorische vaardigheden. De competenties besluitvaardig, stressbestendig en flexibel zijn op jouw van toepassing en deze kun je goed toelichten in een gesprek.
Daarnaast zoeken we iemand die onder andere:

 • HBO of WO werk- en denkniveau heeft;
 • weet hoe belangrijk cijfers zijn;
 • tenminste 3 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare rol (bij voorkeur in de luchtvaart/afhandeling);
 • zich uitstekend kan uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal;
 • ervaren is in het opmaken van rapportages.

WAT KAN JIJ VERWACHTEN

Jij krijgt de verantwoordelijkheid om zelfstandig je afdeling te optimaliseren binnen de dynamische wereld van Schiphol. Dit is dan ook een veelzijdige managementfunctie. Je krijgt het salaris dat bij deze rol en jouw ervaring hoort. 
Dit is een functie voor 40 uur per week. Op basis daarvan krijg je 25 vakantiedagen. Natuurlijk is het pensioen uitstekend geregeld: namelijk premievrij! 

HEBBEN WIJ JOUW AANDACHT?

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

   WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

   SWISSPORT ACADEMY
   Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
   PRIMA SALARIS
   Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
   VOORDELIG REIZEN
   Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
   GOEDE REISKOSTEN REGELING
   Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
   MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

   LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

   ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

   Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
   LEER MEER OVER SWISSPORT