• WELCOME ON BOARD

Manager Airside Swissport

Direct solliciteren

VACATURE: Manager Airside Swissport

Management Schiphol, Netherlands HBO marktconform

Heb je nog vragen?

Michiel van Dijl
MANAGER AIRSIDE SWISSPORT

Als Manager Airside ben je operationeel verantwoordelijk voor de afdelingen: Platform en Bagage van Swissport Amsterdam. Je zorgt voor een gemotiveerd team en je bent in staat om jouw teamleaders, supervisors en medewerkers dusdanig effectief aan te sturen dat betere prestaties een logisch gevolg zijn. Je bent lid van het Management Team Ground Handling en je rapporteert aan de Station Director Ground Handling.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor de afdelingen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen ben jij de persoon die zorgt voor de implementatie van het lange termijn beleid van de organisatie. Natuurlijk denk jij hier als lid van het MT actief over mee en zorg je voor haalbare ambities. Je vertaald het beleid in veranderprocessen die je zelf begeleid en afrond. Daarvoor is het natuurlijk van groot belang dat je voldoende draagvlak weet te creëren binnen jouw teams en dat je tijdig en besluitvaardig kunt ingrijpen wanneer de pratijk teveel dreigt af te wijken.
Daarnaast ben jij onder andere verantwoordelijk voor:

  • het zorgdragen voor een optimale communicatie met gecontracteerde luchtvaartmaatschappijen, medewerkers en de luchthaven zelf;
  • het creëren van een werksfeer en een fysieke infrastructuur die bijdragen aan de operationele eisen en het Bedrijf Management Systeem;
  • het zekerstellen dat er gewerkt wordt conform de Swissport Safety normen en het monitoren hiervan;
  • Het zekerstellen dat airside voldoende getrainde medewerkers heeft en dat deze ingezet worden conform de afgesproken budgetten;
  • het opstellen en aanleveren van relevante rapportages.
WIE ZOEKEN WIJ?

Wij komen graag in contact met een manager die tenminste 3 jaar ervaring heeft in dit type functie. Je maakt het plaatje helemaal compleet als je ervaring hebt binnen de luchtvaart/afhandeling industrie.
Natuurlijk begrijp jij als Manager Airside hoe belangrijk de cijfers zijn en heb je sterk ontwikkelde commerciële skills. Het is daarnaast van belang dat jij goed uit de voeten kunt in een omgeving met veel stakeholders en nog meer belangen: op Schiphol is iedere dag anders. Daarom is probleemoplossend vermogen in deze functie een belangrijke competentie.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Je krijgt de verantwoordelijkheid om zelfstandig je afdeling te optimaliseren binnen de dynamische wereld van Schiphol. Dit is dan ook een veelzijdige managementfunctie. Je krijgt het salaris dat bij deze rol en jouw ervaring hoort.
Dit is een functie voor 40 uur per week. Op basis daarvan krijg je 25 vakantiedagen. Natuurlijk is ook het pensioen uitstekend geregeld: namelijk premievrij!

HEBBEN WIJ JOUW AANDACHT?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens hiernaast.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures