• WELCOME ON BOARD

Lounge Services Agent

Direct solliciteren

VACATURE: Lounge Services Agent

Grondstewardess & Hospitality Hoofddorp MBO €10-€12
Kom werken in de business lounges op Schiphol!

Heb je nog vragen?

VACATURE: LOUNGE SERVICE AGENT

Als Lounge Services Agent zorg jij ervoor dat alle gasten vriendelijk worden ontvangen in de business lounges van Swissport op Schiphol. De gasten bestaan voornamelijk uit passagiers van gecontracteerde luchtvaartmaatschappijen, maar kunnen ook klanten zijn van bijvoorbeeld touroperators. Ze kunnen in een rustig, mooi ingerichte locatie, onder het genot van een hapje en drankje, wachten op hun vlucht. Ook verstrek jij de gasten van vluchtinformatie en ben je werkzaam in de keuken (voorbereidingen treffen, opruimen, etc.). Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een uitstekende dienstverlening, waarbij gestreefd wordt naar een optimale servicebeleving voor onze gasten.

WIE ZOEKEN WIJ?

Als Lounge Services Agent ben je uitermate flexibel en ben je te allen tijde servicegericht. Daarnaast vinden wij de onderstaande punten belangrijk:

  • Je bent woonachting in omgeving Schiphol;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent een echte teamplayer en hebt een representatieve uitstraling;
  • Je bent flexibel, stressbestendig en weet van aanpakken;
  • Bereid om te werken in wisseldiensten met een afwisseling in horeca- en receptietaken.

WAT KAN JIJ VERWACHTEN?

Een hectische en verantwoordelijke baan op een bijzondere werkplek. Je komt direct op contract bij Swissport. Na het ontvangen van je Schipholpas start je met een betaalde opleiding. Je kan rekenen op een werkweek van 30 uur verdeeld over 4 dagen, inclusief onregelmatigheidsdiensten in de avonden en weekenden (hier worden natuurlijk toeslagen over verrekend). De salarisindicatie ligt tussen de €1.684,22 en €1.933,94 op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring. Verder kan je gebruik maken van 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling.

HEBBEN WE JOUW AANDACHT?

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT