• WELCOME ON BOARD

Service Delivery Manager TUI

Direct solliciteren

VACATURE: Service Delivery Manager TUI

Platform & Bagage Hoofddorp HBO - +
Wil jij werken voor onze grootste klant op Schiphol?

Heb je nog vragen?

VACATURE: SERVICE DELIVERY MANAGER TUI

De Service Delivery Manager TUI is het belangrijkste operationele contactpunt voor onze grootste klant, TUI. Dit houdt in dat je op dagelijkse basis de kwaliteit van onze dienstverlening controleert en bijstuurt waar noodzakelijk. Hierbij zijn de gemaakte afspraken in de Service Level Agreement leidend. Je onderhoudt contact met alle operationele betrokkenen binnen de operatie van TUI, zoals bijvoorbeeld medewerkers binnen TUI, maar ook catering, tankdienst, etc. Je verschaft zowel Swissport als TUI een duidelijk overzicht van de operationele performance door middel van gestandaardiseerde KPI-rapportages en kwalitatieve input. Tenslotte bereid je alle operationele review meetings met TUI voor en beantwoord je alle klachten vanuit TUI middels de Swissport klachtenprocedure. Al met al ben je op dagelijkse basis bezig met het herkennen van kansen en mogelijkheden om de dienstverlening te optimaliseren en/of uit te breiden.

WIE ZOEKEN WIJ?

Als Service Delivery Manager voor TUI ben je uitermate flexibel en dienstverlenend. Daarnaast vinden wij de onderstaande punten belangrijk:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Leidinggevende kwaliteiten waardoor je medewerkers kunt motiveren, prikkelen en ontwikkelen;
  • Aantoonbare ervaring in de sector luchtvaart/logistiek
  • Resultaatgericht, overtuigingskracht en klantgericht.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een hectische en verantwoordelijke baan op een bijzondere werkplek. Je komt direct op contract bij Swissport. De functie is voor 40 uur per week, maar houdt wel rekening met onregelmatigheidsdiensten in de avonden en weekenden (hier worden natuurlijk toeslagen over gerekend). De salarisindicatie is marktconform, afhankelijk van kennis en ervaring. Verder kan je gebruik maken van 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling.

HEBBEN WE JOUW AANDACHT?

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT