• WELCOME ON BOARD

Coördinator Bagage

Direct solliciteren

VACATURE: Coördinator Bagage

Platform & Bagage Schiphol MBO €2000-€3000
Uitdagende baan als Coördinator Bagage bij Swissport

Heb je nog vragen?

Vacature: Coördinator Bagage

Als Coördinator Bagage is het optimaliseren van roosters bekend terrein voor jou en weet je als geen ander hoe roostergaten kunnen worden opgevuld. In deze functie wissel je dagelijks informatie uit met vliegtuigmaatschappijen en overige partners om een schatting te maken over het benodigde aantal medewerkers per dienst. Vervolgens ga je met deze informatie aan de slag en hou je rekening met de wettelijke (cao)eisen en contractafspraken van zowel de medewerkers als vliegtuigmaatschappijen. Je bent ten alle tijden op de hoogte van alle begin- en eindtijden, ziekmeldingen en roosterwisselingen. Hierdoor blijft de bagage afhandeling van hoge kwaliteit en op volle toeren draaien.

Wie zoeken wij?
Als Coördinator Bagage ben je sterk in communicatie en deins je niet terug voor hectische situaties. Daarnaast vinden wij de onderstaande punten belangrijk:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Door eerdere werkervaringen ben je een expert geworden in personeelsplanning;
  • Je beschikt over een hoge mate van stressbestendigheid, flexibiliteit, improvisatievermogen en een flinke dosis analytisch vermogen;
  • Op communicatief en sociaal gebied ben je ijzerster;
  • Je spreekt vloeiend en duidelijk Nederlands en Engels.


Wat kan je verwachten?
Een hectische en verantwoordelijke baan op een bijzondere werkplek. Je komt direct op contract bij Swissport. Na het ontvangen van je Schipholpas ga je direct aan de slag. Je wordt ingezet voor 38 uur per werkweek (100%), maar houdt wel rekening met onregelmatigheid, avonden en weekenden (hier worden natuurlijk toeslagen over gerekend). De salarisindicatie ligt tussen de €2.259,58 en de €3.124,71 op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring. Verder heb je recht op 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Hebben we jouw aandacht?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT