• WELCOME ON BOARD

Bagage Medewerker Swissport

Direct solliciteren

VACATURE: Bagage Medewerker Swissport

Schiphol 0

WAT GA JE DOEN
Altijd al benieuwd geweest naar wat er met jouw bagage gebeurt als je op het vliegtuig stapt? Wist jij dat een koffer soms wel twintig kilometer aflegt door de kelders van Schiphol voordat hij wordt ingeladen in het vliegtuig? Jij bent een belangrijke schakel in dit proces en zorgt voor een vloeiende gang van zaken. Tijdens jouw werk ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van alle bagage dat vertrekt, aankomt of doorgaat van onze klanten. Dit moet snel en uiteraard veilig gebeuren. Maar dat is voor jou geen probleem want jij weet van aanpakken en vindt kwaliteit en veiligheid erg belangrijk!
De werkzaamheden vinden plaats op onze bagage-afdeling, maar soms ook op het platform wanneer jij de bagage gaat ophalen of juist brengt naar het vliegtuig. Het is daarom ook belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

WIE ZOEKEN WIJ?
Als Bagage Employee ben je uitermate flexibel en ben je niet vies van hard werken. Je bent fysiek sterk en ziet het helemaal zitten om aan de slag te gaan op Schiphol! Daarnaast vinden wij de onderstaande punten belangrijk:

  • Inzetbaar van maandag tot zondag, ook op feestdagen;
  • Je bent in het bezit van een geldig (EU) rijbewijs B (Autorijbewijs);
  • Als echte teamplayer ben jij flexibel en stressbestendig;
  • Jij bent sterk en in staat om fysieke zware werk te kunnen uitoefenen, zeg maar dag tegen je sportschool abonnement;
  • Je hebt de waarden veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan en handelt hier ook naar;
  • Ons onregelmatig rooster (dag-, nacht- en weekenddiensten) kun jij combineren met jouw andere activiteiten;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal voldoende.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een hectische en verantwoordelijke baan op een bijzondere werkplek. Je ontvangt na je proeftijd meteen een contract voor 1 jaar. Na het ontvangen van je Schipholpas ga je starten met de opleiding. Swissport handelt 24/7 vluchten af. Houdt dus rekening met onregelmatigheid, avonden, nachten en weekenden (hier worden natuurlijk toeslagen over gerekend). Het salaris is € 12,23 per uur wat kan oplopen tot ruim € 17,00 per uur inclusief toeslagen. Verder kan je rekenen op 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling.

HEBBEN WIJ JOUW AANDACHT?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures