• WELCOME ON BOARD

Stage Human Resources (HRM)

Direct solliciteren

VACATURE: Stage Human Resources (HRM)

HR/Training/Opleiding Hoeksteen 70, Hoofddorp HBO 0
Wil jij onder begeleiding van onze Senior HR Business Partner ervaring opdoen in HR? Wil jij op proactieve wijze meewerken op een grote, dynamische HR-afdeling? Solliciteer dan op deze HRM-stage!

WAT GA JE DOEN?
Tijdens deze stage krijg je de gelegenheid ervaring op te doen met de verschillende onderdelen van HR. In je werkzaamheden ondersteun je voornamelijk de Senior HR Business Partner. Daarnaast kan het voorkomen dat je je andere HR-collega’s ondersteunt bij diverse taken.
Bij Swissport maak je als stagiair(e) echt deel uit van het HR-team en zo word je ook behandeld. Waar mogelijk ben je aanwezig bij vergaderingen en overleggen, waardoor je alles meekrijgt over projecten waar jij aan meewerkt. Met vragen kun je altijd terecht bij je collega’s van HR en van andere afdelingen.

De stage bestaat gedeeltelijk uit het ondersteunen van de afdeling HR-services, het aanspreekpunt voor de medewerkers van Swissport. Daarnaast zal je bezig zijn met projecten en heb je de vrijheid om zelf projecten te initiëren. Een voorbeeld van zo'n project is het meewerken aan de implementatie van de nieuwe sector cao.
Daarnaast draag je bij aan verschillende (management) rapportages en beantwoordt vragen van leidinggevenden en medewerkers op het gebied van HR. Tijdens je stage bij Swissport krijg je een actieve rol in diverse projecten die jij interessant vindt. Bij Swissport heb jij jouw stageperiode zelf in de hand!

WIE BEN JIJ?
 • Je bent derdejaars student aan de hbo-opleiding Human Resource Management of een andere HR gerelateerde opleiding (hbo);
 • Je hebt een servicegerichte instelling en je neemt graag initiatief;
 • Je hebt kennis van Word, Excel en PowerPoint;
 • Je spreekt uitstekend Nederlands en goed Engels,
 • Je ben ontwikkelingsgericht;
 • Energie, humor, pro-activiteit en een goede drive.
WAT BIEDEN WIJ?
 • Een stagevergoeding van €325 per maand;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede begeleiding;
 • 5 vakantiedagen;
 • Werken op verschillende locaties - Hoofddorp, Schiphol en thuis;
 • Een collegiaal, complimenteus en gezellig HR-team;
 • Een interessante stageplek bij de beste en grootste grondafhandelaar ter wereld, waarin volop ruimte is voor ontwikkelingen, initiatieven en ondernemerschap.
WAAR KOM JE TE WERKEN?
Swissport werd opgericht in 1996. Tegenwoordig is het bedrijf de wereldleider op het gebied van grondafhandeling op luchthavens en vrachtafhandeling, zowel op basis van omzet als op basis van het aantal luchthavens dat wordt bediend. Eind 2020 opereerde Swissport in 47 landen op 269 luchthavens.
Samen met Denemarken vormt Nederland een regio. In Nederland biedt Swissport Ground Handling Services en Cargo Services.
De HR-afdeling werkt vanuit het Shared Service Center in Hoofddorp. Van daaruit wordt Recruitment, payroll, HR services, verzuim en andere HR gerelateerde zaken geregeld.

WIL JIJ ONZE NIEUWE STAGIAIR BIJ SWISSPORT WORDEN?

Solliciteer dan via de sollicitatie button!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 0623259316 met Noelle Stoelinga, jr. HR Business Partner.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures