• WELCOME ON BOARD

Meewerkstage Turnaround Coordinator

Direct solliciteren

VACATURE: Meewerkstage Turnaround Coordinator

Schiphol, Netherlands MBO marktconform

Heb je nog vragen?

De functie: Turnaround Coordinator
Nadat je arriveert op Schiphol en door de douane bent gekomen, meld jij je in het platformkantoor bij de teamleider Load Control. Hier krijg je te horen bij welke gates jij die dag een “turnaround” gaat coördineren. Al snel hoor je dat er een vliegtuig gaat landen en meteen spring je in de auto om naar het platform te rijden. Bij het platform controleer jij meteen of alle betrokken partijen aanwezig zijn; fuel tanker, catering, schoonmaak, grondstewardessen etc. Zodra iedereen op zijn plek staat, geef jij het seintje aan de piloot en gate-medewerkers dat de turnaround kan beginnen. Tijdens dit proces blijf jij continue controleren of alles goed verloopt bij alle partijen; ondervind je ergens hinder of doet er zich een probleem voor? Dan meld je dit bij de teamleider Load Control en zorgen jullie samen voor een oplossing. Kortom, een hectische pitstop die een groot beroep doet op jouw communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid. Turnaround klaar? Op naar de volgende! Jij hangt als een helikopter boven het afhandelingsproces van het vliegtuig! Het is belangrijk dat jij contact houdt met bemanning, platformmedewerkers en gate-medewerkers. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor interne en externe klanten en zorg je voor de naleving van verschillende veiligheidsprocedures.

Wie zoeken wij?
Als Turnaround Coördinator ga jij leren orde in de chaos te scheppen en de communicatie strak te houden. Daarnaast vinden wij het volgende belangrijk:

  • Je hebt minimaal MBO4 niveau en volgt op dit moment een studie Aviation Operations;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
  • Je bent stressbestendig en hebt coördinerende capaciteiten;
  • Je kunt Schiphol op ieder uur van de dag en nacht zelfstandig bereiken;
  • Je kunt en wilt in wisseldiensten werken;
  • En tot slot is het bezit van een rijbewijs B een must;

Wat kun je van ons verwachten?
Een super leuke meewerkstage op de afdeling Airside Operations. Je gaat in de functie van Turnaround Coördinator alle ins en outs leren van het afhandelingsproces van een passagiersvliegtuig. Jij monitoort de gate en platform activiteiten en bent mede verantwoordelijk voor het op tijd en veilig laten vertrekken van onze vluchten. Jij bent ook het aanspreekpunt voor de crew aan boord, voor je collega's van andere afdelingen binnen Schiphol en voor onze klanten. Je leert in deze stage zelfstandig werken binnen een groot team. Voordat je aan de slag gaat als Turnaround Coördinator volg je eerst een interne opleiding. Je gaat na het inwerktraject zelfstandig aan het werk maar je bent nooit alleen. Er staat een team van professionals voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. Je krijgt alle tools aangereikt om zoveel mogelijk uit je stage te halen en na afloop kijken we altijd naar de mogelijkheden om je binnen het Swissport team te houden.

Hebben we jouw aandacht?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures