• WELCOME ON BOARD

Loading Supervisor Ramp

Direct solliciteren

VACATURE: Loading Supervisor Ramp

Schiphol, Netherlands MBO 1.950 tot 2.390 euro per maand

Heb je nog vragen?

WAT GA JE DOEN?
Als Loadinig Supervisor Ramp op het platform ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen aan de pier tijdens de afhandeling. Je stuurt een team aan van Ramp Employees en waar nodig werk je zelf mee. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de handhaving van de noodzakelijke veiligheidsprocedures. Je signaleert onveilige situaties, houdt toezicht op een juist gebruik van het materiaal en grijpt in waar nodig. Regelmatig heb je operationele contacten met onder andere vertegenwoordigers van verschillende luchtvaartmaatschappijen, Maar ook met Schiphol en andere operationele afdelingen binnen Swissport. In de functie van Loading Supervisor Ramp dien je tevens in de toekomst functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren.

WIE ZOEKEN WIJ?
Als Loading Supervisor Ramp ben jij een stressbestendige leidinggevende die graag met zijn voeten in de klei staat en niet weg deinst voor een hectische werkomgeving. Daarnaast is het volgende belangrijk:

  • Ervaring als Loading Supervisor Ramp bij een andere afhandelaar op Schiphol (is vereist!);
  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO-diploma;
  • Communicatief sterk, met zowel mondeling- als schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Stressbestendig en flexibel en zelfstandig;
  • Een teamplayer en je hebt een representatieve (positieve)uitstraling;
  • Ons onregelmatige rooster (dag-, nacht- en weekenddiensten) kun jij conbineren met jouw andere activiteiten;
  • Je staat minimaal 8 jaar ingeschreven in Nederland (dit heeft betrekking tot de aanvraag van de Schipholpas).;
  • Je bent in het bezit van een (geldig) EU rijbewijs.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Direct een vast contract voor onbepaalde tijd!

Een hectische en verantwoordelijke baan op een bijzondere werkplek. Na het ontvangen van je Schipholpas wordt je in twee weken wegwijs gemaakt bij Swissport. Je komt direct op contract bij Swissport zonder tussenpartijen. Het betreft een functie voor 26 uur in de week volgens een rooster. Swissport handelt 24/7 vluchten af. Houdt dus rekening met onregelmatigheid, avonden en weekenden (hier worden natuurlijk toeslagen over gerekend). De salarisindicatie ligt tussen de € 1.953,30 en € 2.393,00 op basis van een full time dienstverband (38 uur), Met toeslagen kun je dit salaris vervolgens maandelijks aanvullen. Het salaris is afhankelijk van al de aanwezige kennis en ervaring. Verder kan je rekenen op 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling.

HEBBEN WIJ JOUW AANDACHT?
Solliciteer via de sollicitatiebutton!

Heb je nog geen ervaring als Loading Supervisor bij een luchtafhandelaar, maar zie jij jezelf dit wel doen in de toekomst? Solliciteer dan op onze vacature Ramp Employee Advanced! Zo doe je ervaring op binnen Swissport en zorgen wij samen met jou dat je door kunt groeien.

*Ben je een interne kandidaat laat dit dan weten bij het invullen van het sollicitatieformulier en gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures